Lessen gegeven door Gerard Mitra Jansen

Zen, het gesprek

Het persoonlijk gesprek is een belangrijk onderdeel van de zenpraktijk. Je kunt hier op verschillende manieren gebruik van maken. Bijvoorbeeld wanneer je nog niet zo goed weet of zen wel iets voor je is, kun je daar altijd oriënterend over komen praten. Wat ook kan is dat je meerdere gesprekken nodig hebt om duidelijk te krijgen wat zen voor je kan betekenen. Tenslotte is het mogelijk om gedurende een bepaalde tijd gesprekken te hebben naast je zenpraktijk.

Kosten: een oriënterend gesprek is altijd gratis. Voor meerdere gesprekken geldt een uurtarief van € 45,00

Zen, doorgaande groep

De doorgaande groep is precies wat het woord zegt, een groep die altijd doorgaat. Enige ervaring met zazen is een vereiste. Of je voldoende ervaring hebt kun je overleggen met de docent.

Je schrijft je altijd in voor een half jaar (15 lessen) bij de doorgaande groep. Later instappen kan altijd (als er plaats is). De halfjaarprijs wordt dan aangepast.

Een les verloopt als volgt: opening, hartsutra, 25 minuten zitten, loopmeditatie, 25 minuten zitten, teisho, theeceremonie. De inhoud van de teisho (les) wordt ingevuld door de docent, maar er is alle ruimte voor het beantwoorden en bespreken van de vragen die er zijn.

Er is een doorgaande groep op maandag- en donderdagavond.

Inschrijving en informatie: mail gerard@zentrumculemborg.nl of bel 06 498 14 772

Kosten / korting:

Deelname aan de doorgaande groep kost  € 200,=. Bij een tijdige inschrijving is er een korting op de standaardprijs van €20,00.

Locatie:

Alle lessen van Zentrum Culemborg worden gegeven bij:

ANA School of Healing
Havendijk 6
4101 AB 
Culemborg